2015. október 29., csütörtök

300 négyzetméteres dán üzlet nyílt Budapesten a lakberendezés és a trendi cuccok szerelmeseinek

A Tiger Stores Hungary Zrt. a héten nyitotta meg első budapesti üzletét, ahol 300 négyzetméteren vicces, díjnyertes dán tervezésű termékek várják a vásárlókat. A belvárosi üzletről a vezérigazgató, Locher János nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy végre Magyarországon is jelen vagyunk, és reméljük, hogy vendégeink számára a vásárlás a Tigernél jó hangulatú élmény lesz”.

Dán tervezés

Tiger koppenhágai csapata tervezi azt a több mint 300 új terméket, melyek havonta jelennek meg a boltjaikban. A Tigernél nem csak mindennapos használati tárgyak kaphatók, hanem olyan termékek is, amikről talán nem is gondoltuk, hogy léteznek. A Tiger termékpalettáján lakberendezési cikkek, játékok, party kellékek, kreatív hobbi termékek, elektronikai cikkek, kütyük, divatos kiegészítők és ellenállhatatlan finomságok szerepelnek.

„dán dizájn, elérhető áron”

Hetente növekvő számú bolt
Az első Tiger bolt Dániában, Koppenhágában nyitotta meg kapuit 1995-ben. Átlagosan két-három új Tiger bolt nyílik meg minden héten, és mára már több mint 500 boltból álló, dán tervezésű terméket kínáló Tiger hálózat működik szerte Európában, Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban.

A Tiger termékei több mint felét dán központjában, Koppenhágában tervezi. Tervezői munkáját már több dizájnért járó nemzetközi díjjal is elismerték, köztük a Good Design® díjjal, az IF dizájndíjjal és a CA Communication Art díjjal.

Lájkold a Tiger Hungary Facebook oldalát!