2016. április 25., hétfő

Rendi lett a Helpy - a magyar startup nevet váltott

Ha a takarítást profikra bíznád, akár az otthonodban, akár a munkahelyeden, netán egy barátodat szeretnéd meglepni egy ajándék-takarítással, vagy idős szüleidnek segítenél ilyen módon, jó hír, hogy a tavaly indult magyar startup-tól online is megrendelhetsz bármilyen takarítás-szolgáltatást. A cég most nevet váltott, alább olvashatod a sajtóközleményt. 
A további infókért látogass el a cég megújult honlapjára, és kövesd újdonságaikat a Facebook oldalukon!

Rendi lett a Helpy
Rend, rendelésre: új névvel dübörög tovább a trendi startup

Az első magyar online takarítás-közvetítő saját felmérésének eredménye alapján áprilistól új néven kínálja szolgáltatásait. A hazai alapítású, Magyarországon működő startup a könnyebb beazonosítás miatt döntött a Rendi név mellett.

A 2015. szeptemberben, Helpy néven indult vállalkozás nemrégiben kutatást végzett megrendelőinek körében. „Számos hasonló nevű szolgáltatás, honlap és cég létezik nemzetközi szinten, amelyek tőlünk eltérő profillal működnek. Megkérdeztük jelenlegi ügyfeleink véleményét is a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A többség a magyar névre történő váltást javasolta. Tehát a név megváltozott, de a lényeg nem.” – mondta Csillik Timur vezérigazgató. Majd az új brand kapcsán hozzátette: azért is döntöttek a Rendi mellett, mert könnyen kiejthető és a rendrakás-rendelés szójátékon alapul.

Napi néhány megrendeléssel kezdtek, majd villámgyorsan megnőtt a bejövő kérések száma – ma már heti 150-200 alkalommal oldják meg az otthonokban a házimunkakérdést. Az ügyfelek ezentúl az átkeresztelt honlapon és Facebook oldalon – néhány kattintással – rendelhetik házhoz az igényeiknek megfelelő kis- vagy nagytakarítást. Az akár 48 órán belül teljesülő, kényelmi szolgáltatás nem luxus, hanem megfizethető és könnyen kalkulálható, ráadásul bankkártyával is kiegyenlíthető a számla. Ezt az egyedülálló lehetőséget kifejezetten magánszemélyek, háztartások veszik igénybe, elsősorban 30-45 éves, elfoglalt dolgozó nők vagy kisbabás anyukák. A legnépszerűbb szolgáltatásuk az ablaktisztítás és a tisztítószer vásárlás – ez utóbbiból 100%-ban környezetbarát, természetes eredetűek is rendelhetők.

A Rendi a nyár folyamán újabb szolgáltatással lepi meg az érdeklődőket.

Forrás: B&D ComMedia Kommunikációs Iroda