2015. november 7., szombat

Díjnyertes a Füstli Snacki & GO!, a Sága formabontó poharas mini pulykavirslije

A  2015-ös év legnagyobb újdonsága a Ságától a Füstli Snacki & GO! formabontó, poharas,magas hústartalmú, pulykahúsból készült virsli falatkái, amelyek akár hidegen vagy melegítve egyaránt fogyaszthatók.Mindezt a rendhagyó csomagolás teszi lehetővé számunkra, aminek kialakításánál rendkívül fontos volt, hogy a végtermék praktikus és egyben higiénikus is legyen. A pohár visszazárhatóságának köszönhetően a Snacki & GO! tökéletesen megőrzi ízét, állagát, könnyen tárolható, kinyitása sem okoz gondot, és mikrohullámú sütőben melegíthető. 
A praktikum mellett fontos szempont volt még a szelektív hulladékgyűjtésnek megfelelő kivitelezés. A poharak műanyagból készülnek, a borító csomagolóanyaga papír és annak köszönhetően, hogy perforált, könnyen eltávolítható. A Sága nem titkolt célja a fő célcsoportnak szánt fiatalok edukálása, ezért a csomagoláson ikonok hívják fel a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtésre.

„A Füstli család közel 15 éve öregbíti cégünk hírnevét, és azon innovációnk közé tartozik, ami nem csak a bevezetéskor számított újdonságnak, hanem azóta is töretlen a népszerűsége. Néhány évvel ezelőtt már fontolgattuk a snack kategóriába tartozó termékbevezetést, de a piaci trendeket alapul véve most láttuk elérkezettnek a Snacki & GO! bevezetését.” – hangsúlyozta Szalayné Szilvágyi Erzsébet,a Sága Foods kereskedelmi vezetője.

Főzési TIPP a Konyhák Angyalaitól:
A pici virslifalatkákat akár bundázva különféle mártogatós szószokkal vagy saslikpálcára szúrva (hagymával, pritaminpaprikával, gombával, húsokkal) sütőben is megsütheted. Szuper és egyszerű vendégváró falatka lehet belőle!



Újrahasznosítási TIPP a Konyhák Angyalaitól: 
A műanyag virslitartó kis poharakból akár mécsestartót is készíthettek, némi rajzolt, ragasztott egyedi díszítés kell csupán hozzá. A poharakat összegyűjtve akár tarthattok benne varróeszközöket is, vagy tavasszal virágföldet belepakolva el tudjátok benne vetni a konyhai fűszernövények magjait.